Povenjak

POVENJAK 2019. Obavijest o Povenjaku i Prijavni list

14. 12. 2018.

XIII. MANIFESTACIJA OCJENIVANJA KVALITETE I KAKVOĆE MASLINOVOG ULJA I XIV. KONZERVIRANIH MASLINA NA DOMAĆI NAČIN P O V E N J A K 2019.




Hotel Brzet, Omiš, 16. veljače 2019. god.

Ocjenjivanje naših proizvoda, djevičanskog maslinovog ulja i konzerviranih maslina i ove godine vršit će Zavod za javno zdravstvo Split. 
 
Za analizu jednog uzorka maslinovog ulja potrebno je 0.5l ulja pakirano u  dvije boce od 0,25l i uplata od 200.00 kuna, a za analizu konzerviranih maslina na domaći način potrebna je jedna tegla od 0.33 l i uplata od 60.00 kuna. Uplatu možete izvršiti pri predaji uzoraka ili na žiro račun Udruge maslinara Paićuša, Pisak na broj HR81 2390001-110032-8389. Za svaki uzorak potrebno je popuniti prijavni list.
 
Uzorak možete predati svaki dan osobno ili poslati poštom na donje adrese, od 2. siječnja do 16.siječnja 2019. i to:
Nedjeljko Fistonić: Pisak Gornji Fistonići 3, 21310 Omiš, mob: 0911636722
Senka Karaman: Cesta Mutogras 16, 21312 Podstrana, mob: 098805979 
 
Pozivamo vas da sudjelujete u ovoj manifestaciji te da vaše prijatelje maslinare informirate i pozovete da nam se priključe. Na manifestaciji će se pored podjele medalja i diploma proglasiti:
 
1. prvak ekstra djevičanskog maslinovog ulja,
2. prvak konzerviranih maslina na domaći način,
3. održat će se degustacija najboljih ekstra djevičanskih maslinovih ulja i konzerviranih maslina na domaći način,
4. dodijelit će se priznanje ugostiteljskom objektu koji u svom restoranu gostima poslužuje najkvalitetnija maslinova ulja,
5. dodijelit će se priznanje proizvođaču ekstra djevičanskog maslinovog ulja uzetog iz trgovine i ocijenjenog.
 
Nakon svečanog dijela održat će se zajednička večera i ples maslinara uz živu glazbu i folklor. Rezervaciju za večeru i sve informacije možete dobiti na telefon 098 805 979 i 091 16 36 722.

Pisak, 10. prosinca 2018. godine
 
Predsjednik udruge
Nedjeljko Fistonić

Dokumenti



Obavijest i program (Word dokument)
Prijavni list (Word dokument)

Comment Komentari (0) Share

Komentari
Nema komentara