Povenjak

POVENJAK 2020. Obavijest o Povenjaku i Prijavni list

12. 12. 2019.

XIV.  MANIFESTACIJA OCJENIVANJA KVALITETE I KAKVOĆE MASLINOVOG ULJA I XV. KONZERVIRANIH MASLINA NA DOMAĆI NAČIN

P O V E N J A K 2020.


Hotel Brzet, Omiš, 15. veljače 2020. god.


Ocjenjivanje naših proizvoda, djevičanskog maslinovog ulja i konzerviranih maslina i ove godine vršit će Zavod za javno zdravstvo Split.

Za analizu jednog uzorka maslinovog ulja potrebno je 0.5 l ulja pakirano u  dvije boce od 0,25 l i uplata od 200,00 kuna, a za analizu konzerviranih maslina na domaći način potrebna je jedna tegla od 0.33 l i uplata od 60.00 kuna. Uplatu možete izvršiti pri predaji uzoraka ili na žiro račun Udruge maslinara Paićuša, Pisak na broj HR81 2390001-110032-8389. Za svaki uzorak potrebno je popuniti prijavni list.

Uzorci se predaju 10., 11., i 12.  siječnja 2020. godine tokom cijelog dana ili poslati poštom na donju adresu. Uzorci će se primati i ostale dane do 12. siječnja 2020. uz prethodni dogovor.

Nedjeljko Fistonić: Pisak Gornji Fistonići 3, 21310 Omiš, mob: 0911636722
Senka Karaman: Cesta Mutogras 16, 21312 Podstrana, mob: 098805979


Pozivamo vas da sudjelujete na ovoj manifestaciji. Na manifestaciji će se pored podjele medalja i diploma proglasiti:

    1. prvak ekstra djevičanskog maslinovog ulja,
    2. prvak konzerviranih maslina na domaći način,
    3. održat će se degustacija najboljih ekstra djevičanskih maslinovih ulja i konzerviranih maslina na domaći način,
    4. dodijelit će se priznanje ugostiteljskom objektu koji u svom restoranu gostima poslužuje najkvalitetnija maslinova ulja,
    5. dodijelit će se priznanje proizvođaču ekstra djevičanskog maslinovog ulja uzetog iz trgovine i ocijenjenog.


Nakon svečanog dijela održat će se zajednička večera i ples maslinara uz živu glazbu i folklor. Rezervaciju za večeru i sve informacije možete dobiti na telefon 098 805 979 i 091 16 36 722.

Pisak, 10. prosinca 2019. godine

Predsjednik udruge
Nedjeljko Fistonić


Preuzimanje:


Povenjak 2020. - Prijavni list

Comment Komentari (0) Share

Komentari
Nema komentara