Povenjak

POVENJAK 2015 - Obavijest o Povenjaku i Prijavni list

09. 12. 2014.

IX.  MANIFESTACIJA OCJENIVANJA KVALITETE I KAKVOĆE MASLINOVOG ULJA i X. KONZERVIRANIH MASLINA NA DOMAĆI NAČIN



P O V E N J A K 2015.


Hotel Brzet, Omiš, 14. veljače 2015. god.


Ocjenjivanje naših proizvoda, djevičanskog maslinovog ulja i konzerviranih maslina i ove godine vršit će Zavod za javno zdravstvo Split.

Za analizu jednog uzorka maslinovog ulja potrebno je 0.5l ulja pakovano u dvije boce od 0,25l i uplata od 200.00 kuna, a za analizu konzerviranih maslina na domaći način potrebno je jedna tegla od 0.33 l i uplata od 60.00 kuna. Uplatu možete izvršiti pri predaji uzoraka ili na žiro račun Udruge maslinara Paićuša, Pisak na broj HR81 2390001-110032-8389. Za svaki uzorak potrebno je popuniti prijavni list.

Uzorak možete predati u prostorijama Turističke agencije Ružmarin Put skalica br.5, 21310 OMIŠ od 8 do15.00 sati, svaki dan do 15. siječnja 2015. godine osim subotom i nedjeljom.

Pozivamo vas da sudjelujete na ovoj manifestaciji te da vaše prijatelje maslinare informirate i pozovete da nam se priključe. Na manifestaciji će se pored podjele medalja i diploma proglasiti:
 

  1. Šampion ekstra djevičanskog maslinovog ulja,
  2. Šampion konzerviranih maslina na domaći način,
  3. Održat će se degustacija najboljih ekstra djevičanskih maslinovih ulja i konzerviranih maslina na domaći način,
  4. Dodijelit će se priznanja ugostiteljskim objektima koji u svom restoranu gostima poslužuju najkvalitetnije maslinovo ulja,
  5. Dodijelit će se priznanje proizvođaču ekstra djevičanskog maslinovog ulja uzetog iz trgovine i ocijenjenog.


Nakon svečanog dijela održat će se zajednička večera i ples maslinara uz živu glazbu i folklor. Rezervaciju za večeru i sve informacije možete dobiti na telefon 098 805 979 i 091 16 36 722.

Pisak, 10. prosinca 2014. godine


Predsjednik udruge
Nedjeljko Fistonić

Preuzimanje:

Povenjak 2015 - Prijavni list (Word dokument)


Povenjak 2015 - Prijavni list (PDF dokument)

Comment Komentari (0) Share

Komentari
Nema komentara