Povenjak



Stranica 1 od 8

POVENJAK 2019. Obavijest o Povenjaku i Prijavni list

13. 12. 2018.
Hotel Brzet, Omiš, 16. veljače 2019. god. Ocjenjivanje naših proizvoda, djevičanskog maslinovog ulja i konzerviranih maslina i ove godine vršit će Zavod za javno zdravstvo Split.    Za analizu jednog uzorka maslinovog ulja potrebno je 0.5l ulja pakirano u  dvije boce od 0,25l i uplata od 200.00 kuna, a za analizu konzerviranih maslina na domaći način potrebna je jedna tegla od 0.33 l i uplata od 60.00 kuna. Uplatu možete izvršiti pri predaji uzoraka ili na žiro račun Udruge maslinara Paićuša, Pisak na broj HR81 2390001-110032-8389. Za svaki uzorak potrebno je popuniti prijavni list.   Uzorak možete predati svaki dan osobno ili poslati poštom na donje adrese, od 2.

Komentari(0) Pročitaj više >>

POVENJAK 2018. - Obavijest o Povenjaku i Prijavni list

09. 12. 2017.
Hotel Brzet, Omiš, 17. veljače 2018. god. Ocjenjivanje naših proizvoda, djevičanskog maslinovog ulja i konzerviranih maslina i ove godine vršit će  Zavod za javno zdravstvo Split. Za  analizu jednog uzorka maslinovog ulja potrebno je 0.5l ulja pakovano u  dvije boce od 0,25l i uplata od 200.00 kuna, a za  analizu konzerviranih maslina na domaći način potrebno je jedna tegla od 0.33 l i uplata od 60.00 kuna. Uplatu možete izvršiti pri predaji uzoraka ili na žiro račun Udruge maslinara Paićuša, Pisak na broj HR81 2390001-110032-8389.  Za svaki uzorak potrebno je popuniti prijavni list. 1. Uzorak možete predati svaki dan: 2. Nedjeljko Fistonić Pisak Gornji

Komentari(0) Pročitaj više >>

Obitelj Pedić iz Zadra - prvak

13. 03. 2016.
Za ocjenjivanje  konzerviranih maslina na domaći način, ova godina je bila najteža. Nezapamćen ubod maslinove muhe toliko je oštetio plodove maslina da su bili rijetki maslinari koji su uspjeli sudjelovati na takmičenju. Po prvi puta pobijedila je obitelj Pedić iz Zadra sa sortom kalamata. Ocjenjivanje maslina i ove godine je obavio Nastavni zavod za javno zdravstvo Split. Prvak je osvojio 4,19 bodova  dok je drugo mjesto pripalo Marini Vošten iz Sv. Lovreća, a treće OPG Nevenu Kovačiću Omiš-Nemira. Ukupno su sudjelovala četiri maslinara  i srednja ocjena kvalitete konzerviranih maslina na domaći način ove godine je bila 3,21. Kod Prvaka slanost i gorčina  plodova su izbalansirani

Komentari(0) Pročitaj više >>



Stranica 1 od 8