Novosti

Ivica Karaman pobijedio u Podstrani

09. 12. 2014.

Na četvrtoj manifestaciji ocjenjivanja kvalitete i kakvoće maslinovih ulja Podstrana 2014. pobijedio je naš član udruge Ivica Karaman. Ovo je četvrti put da naši članovi na ovoj manifestaciju osvajaju prva ili druga mjesta.

Manifestacija je održana ispred Čitovnice u gornjoj Podstrani uz prisustvo brojnih uzvanika i gostiju, ali bez maslinara, što se vidjelo najbolje kod podjele priznanja gdje je diplome i medalje preuzela samo jedna trećina nagrađenih. Dobro je što su glavni organizatori i financijeri ove manifestacije općina Podstrana i Splitsko- dalmatinska županija, a nije dobro što su maslinari u drugome planu.

Organizator zahvalnice i umjetničke slike dijeli sam sebi dok se prvak manifestacije zadovoljava diplomom. Fešta nakon odličnog kulturno- umjetničkog programa se nastavlja, ali bez prvaka manifestacije i većine maslinara.

Sve ove manifestacije imaju smisla kad su u prvom planu oni koji proizvode vrhunska ekstra djevičanska maslinova ulja jer maslinarima ne trebaju posrednici koji zaboravljaju da su vrhunska ekstra djevičanska ulja najbolji promotori hrvatskog turizma i gastronomije. Zato maslinari trebaju biti u prvom planu jer njihove zlatne medalje su pravi promotori kvalitete i naše prepoznatljivosti što ih nažalost na ovoj manifestaciji nije bilo puno.

Comment Komentari (0) Share

Komentari
Nema komentara