Povenjak

POVENJAK 2016.

11. 12. 2015.

X.  MANIFESTACIJA OCJENIVANJA KVALITETE I KAKVOĆE MASLINOVOG ULJA i XI. KONZERVIRANIH MASLINA NA DOMAĆI NAČIN


P O V E N J A K 2016.


Hotel Brzet, Omiš, 13. veljače 2016. god.


Ocjenjivanje naših proizvoda, djevičanskog maslinovog ulja i konzerviranih maslina i ove godine vršit će  Zavod za javno zdravstvo Split.

Za  analizu jednog uzorka maslinovog ulja potrebno je 0.5l ulja pakovano u  dvije boce od 0,25l i uplata od 200.00 kuna, a za  analizu konzerviranih maslina na domaći način potrebno je jedna tegla od 0.33 l i uplata od 60.00 kuna. Uplatu možete izvršiti pri predaji uzoraka ili na žiro račun Udruge maslinara Paićuša, Pisak na broj HR81 2390001-110032-8389.  Za svaki uzorak potrebno je popuniti prijavni list.

Uzorak možete predati u prostorijama Turističke agencije Ružmarin  Put skalica br.5, 21310 OMIŠ od 8 do15.00 sati, svaki dan do 15. siječnja 2016. godine osim subotom i nedjeljom.

Pozivamo vas da sudjelujete na ovoj manifestaciji te da vaše prijatelje maslinare informirate i pozovete da nam se priključe. Na manifestaciji će se pored podjele medalja i diploma proglasiti:

1. Prvak  ekstra djevičanskog maslinovog ulja,
2. Prvak  konzerviranih maslina na domaći način,
3. Održat će se degustacija najboljih ekstra djevičanskih maslinovih ulja i konzerviranih maslina na domaći način,
4. Dodijelit će se priznanja ugostiteljskim objektima koji u svom restoranu gostima poslužuju najkvalitetnije maslinovo ulja,
5.  Dodijelit će se priznanje proizvođaču ekstra djevičanskog maslinovog ulja uzetog iz trgovine i ocijenjenog.


Nakon svečanog dijela održat će se zajednička večera i ples maslinara uz živu glazbu i folklor. Rezervaciju za večeru i sve informacije možete dobiti na telefon 098 805 979 i 091 16 36 722.

Pisak, 5. prosinca 2015. godine


Predsjednik  udruge
Nedjeljko Fistonić


Prijavni list za sudjelovanje na natjecanju (Word dokument)

Comment Komentari (0) Share

Komentari
Nema komentara