Dan udruge

VI. dan udruge

28. 05. 2011.
Okupljanje je počelo u 9 h ujutro. Vrijeme je bilo lijepo. Domaćin Jakov sa suprugom Anđelom nas je dočekao s aperitivom i trešnjama. Ljestve su bile postavljene, a berba je već otpočela. Za aperitiv se još pobrinuo i naš član Krešimir Gligić iz Šibenika, a to je baš lijepo. Senka se pobrinula sakupiti koju kunu za domaćine i podijeliti im novi broj časopisa MOJE MASLINE.
 
U sali Jasna Fistonić i Damira Tafra vrše degustaciju sortnog ulja Paićuše. Odslušali su dva seminara za kušače i djeljuju dosta profesionalno. Šteta što je Pijelik zakasnio, želio sam čuti njegov komentar na njihovu degustaciju.
 
Ekonom udruge Željko Karaman se poplašio da će biti malo hrane jer je odaziv bio veći nego što smo očekivali pa je dodao još jedno janje na ražanj.
 
Okupili smo se u sali oko 10 h, zajedničko fotografiranje i sve je počelo kratkim govorom predsjednika udruge, zatim prijem novih članova, promocija početnika u stažiste, podjela priznanja te predavanje dr. Mira Katalinića. Nisam mogao vjerovati da su bili toliko ozbiljni, mušica se mogla ćuti. Bravo Miro, svaka čast kada si ih uspio toliko zainteresirati.
 
Ručak je bio odličan, a druženje starih prijatelja i poznanika je bilo na visini. Lijepo je vidjeti zagrljenog Lucijana i Perislava te kako zet Joško Kovačić ljubi punca Vladu Lelasa, itd.
 
Turnir u balotama je unio puno nemira. Ženske ekipe bile su profesionalnije. Sramota za Željka, Dalibora, Mlađu, itd, da su kao osnovni članovi poraženi iako je sudac Anđelko Kuzmanić bio na njihovoj strani.
 
Rastanak je bio tužan, pogotovo za našeg Juru koji je nakon turnira u balotama, oko 18 h, zajedno s Lucijanom zapjevao.
Comment Komentari (2) Share

Komentari
Aeopuyo by ihebayodi

<a href='http://oerivanoe-a.com/'>oerivanoe-a.anchor.com</a> [URL=http://oerivanoe-u.com/]oerivanoe-u.anchor.com[/URL] http://oerivanoe-t.com/ http://oerivanoe-t.com/ http://oerivanoe-t.com/ http://oerivanoe-t.com/ http://oerivanoe-t.com/ http://oerivanoe-t.com/ http://oerivanoe-t.com/ http://oerivanoe-t.com/ etaxer

Ipakexupuren by irigsie

<a href='http://aoafofex-a.com/'>aoafofex-a.anchor.com</a> [URL=http://aoafofex-u.com/]aoafofex-u.anchor.com[/URL] http://aoafofex-t.com/ http://aoafofex-t.com/ http://aoafofex-t.com/ http://aoafofex-t.com/ http://aoafofex-t.com/ http://aoafofex-t.com/ http://aoafofex-t.com/ http://aoafofex-t.com/ kefoju