Povenjak

Povenjak 2012 - Obavijest o Povenjaku i Prijavni list

02. 12. 2011.

          VI. MANIFESTACIJA OCJENIVANJA KVALITETE I KAKVOĆE
      MASLINOVOG ULJA i VII. KONZERVIRANIH MASLINA NA DOMAĆI
                                                        NAČIN

                                            P O V E N J A K 2012.

                             Hotel Brzet, Omiš, 18. veljače 2012. god.


Ocjenjivanje naših proizvoda, djevičanskog maslinovog ulja i konzerviranih maslina i ove
godine vršit će Zavod za javno zdravstvo Split.

Za analizu jednog uzorka maslinovog ulja potrebno je 0.5l ulja i uplata od 180.00 kuna, a
za analizu konzerviranih maslina na domaći način potrebno je jedna tegla od 0.33 l i uplata
od 60.00 kuna. Uplatu možete izvršiti pri predaji uzoraka ili na žiro račun Udruge maslinara
Paićuša, Pisak na broj 2390001-110032-8389. Za svaki uzorak potrebno je popuniti prijavni
list.

Uzorak možete predati u prostorijama Turističke agencije Ružmarin Put skalica
br.5, 21310 OMIŠ od 8 do15.00 sati, svaki dan do 10. siječnja 2012. godine osim
subotom i nedjeljom.

Pozivamo vas da sudjelujete na ovoj manifestaciji te da vaše prijatelje maslinare informirate
i pozovete da nam se priključe. Na manifestaciji će se pored podjele medalja i diploma
proglasiti:

1. Šampion ekstra djevičanskog maslinovog ulja,

2. Šampion konzerviranih maslina na domaći način,

3. Održat će se degustacija najboljih ekstra djevičanskih maslinovih ulja i
konzerviranih maslina na domaći način,

4. Dodijelit će se priznanja ugostiteljskim objektima koji u svom restoranu
gostima poslužuju najkvalitetnije maslinovo ulja,

5. Dodijelit će se priznanje proizvođaču ekstra djevičanskog maslinovog ulja
uzetog iz trgovine i ocijenjenog.

Nakon svečanog dijela održat će se zajednička večera i ples maslinara uz živu
glazbu i folklor. Rezervaciju za večeru i sve informacije možete dobiti na telefon 098 805 979
i 091 16 36 722.

Pisak, 1. prosinca 2011. godine

Predsjednik udruge

/ Nedjeljko Fistonić /


Prijavni list za 2012. godinu

Comment Komentari (0) Share

Komentari
Nema komentara