Novosti

Željko Karaman, prvak manifestacije Dan masline - Zadar

01. 09. 2012.

Ovogodišnji nastup članova udruge maslinara Paićuša - Pisak, na četrnaestoj po redu manifestacji Dana masline - Zadar, koja je održana 14.4. 2012. godine u Zadru, donio je najveći uspjeh članovima udruge na drugim manifestacijama. Pored Prvaka ekstra djevičanskih maslinovih ulja u konkurenciji otvorenih ulja, Željka Karamana iz Podstrane, među prvih deset najboljih ulja na manifestaciju bila su još tri ulja naših članova udruge i to: Dalibora Jerića iz Gata, Ivice Vlatkovića iz Novigrada i Josipa Sovulja iz Kučića te su se i ostali sudionici udruge također visoko plasirali: Nedjeljko Fistonić, Ivica Vlatković, Neven Kovačić Sise i Joško Kovačić.

U konkurenciji pakovina, za prvaka je proglašen naš prijatelj Nino Činić iz Krasice. Ovo je Ninu druga zaredom titula na istoj manifestaciji. Ovom prilikom čestitamo Ninu i želimo mu puno novih medalja, a ponajviše našeg druženja.

Sve ovo ne bi bilo veličanstveno da nam nije našeg dotura. On se pobrinuo da u restoranu „JOSO“ u Sukošanu proslavimo ove vrhunske rezultate. Ivica Vlatković je član naše udruge, veliki prijatelj i ljubitelj masline i maslinara.

Comment Komentari (0) Share

Komentari
Nema komentara