Povenjak

POVENJAK 2014. - OBAVIJEST O POVENJAKU 2014. I PRIJAVNI LIST

04. 12. 2013.

VIII. MANIFESTACIJA OCJENIVANJA KVALITETE I KAKVOĆE MASLINOVOG ULJA I IX. KONZERVIRANIH MASLINA NA DOMAĆI NAČIN



P O V E N J A K  2014.
Hotel Brzet, Omiš, 15. veljače 2014. god.


Ocjenjivanje naših proizvoda, djevičanskog maslinovog ulja i konzerviranih maslina i ove godine vršit će Zavod za javno zdravstvo Split.

Za analizu jednog uzorka maslinovog ulja potrebno je 0.5l ulja u dvije boce od 0,25l i uplata od 200.00 kuna, a za  analizu konzerviranih maslina na domaći način potrebno je jedna tegla od 0.33 l i uplata od 60.00 kuna. Uplatu možete izvršiti pri predaji uzoraka ili na žiro račun Udruge maslinara Paićuša, Pisak na broj 2390001-110032-8389. Za svaki uzorak potrebno je popuniti prijavni list.


Uzorak možete predati u prostorijama Turističke agencije Ružmarin www.ruzmarin.hr
Put skalica br.5, 21310 OMIŠ od 8 do15.00 sati, svaki dan do 15. siječnja 2014. godine osim subotom i nedjeljom.


Pozivamo vas da sudjelujete na ovoj manifestaciji te da vaše prijatelje maslinare informirate i pozovete da nam se priključe. Na manifestaciji će se pored podjele medalja i diploma proglasiti:

1. Šampion ekstra djevičanskog maslinovog ulja,
2. Šampion konzerviranih maslina na domaći način,
3. Održat će se degustacija najboljih ekstra djevičanskih maslinovih ulja i konzerviranih maslina na domaći način,
4. Dodijelit će se priznanja ugostiteljskim objektima koji u svom restoranu gostima poslužuju najkvalitetnije maslinovo ulja,
5.  Dodijelit će se priznanje proizvođaču ekstra djevičanskog maslinovog ulja uzetog iz trgovine i ocijenjenog.


Nakon svečanog dijela održat će se zajednička večera i ples maslinara uz živu glazbu i folklor. Rezervaciju za večeru i sve informacije možete dobiti na telefon 098 805 979 i 091 16 36 722.

Pisak, 1.prosinca 2013. godine


Predsjednik  udruge:
/ Nedjeljko Fistonić /


Preuzimanje prijavnice za Povjenak 2014. (PDF dokument)
 

Comment Komentari (1) Share

Komentari
gdTtCCVFByqV by Aderly

nedavno sam dobila punu kesu perkcaua pravo iz sume, naravno onaj koji je brao se dobro razume...pekla sam ih u rerni sa puterom....ovo je jednostavna ali jako lepa ideja...nekada su jednostavne stvari i najlepse...steta sto se kod mene na pijaci prodaju sampinjoni sada su poceli sa shitaki pecurkama, a vrganja ima samo susenog...pecurke se ne koriste dovoljno u nasoj ishrani..valjda zbog straha od trovanja...cak i veliki lanci hipermarketi ih nemaju....